Recenze

Protože jsou pro nás váše názory a zkušenosti důležité, komunikujeme s vámi během i po uskutečněném pobytu. Každému z vás proto vždy zasíláme krátký dotazník, kde máte možnost sepsat vaše poznámky a sdělit nám vaše hodnocení.
Hodnocení od našich klientů
29.4.2021
Liubov G.
Emiráty
Jóga pobyt
Judita Berková
Hodnocení ubytování:
Velký areál 5* hotelu, dobrá kvalita stravování, milý a ochotný personál, 2 bazény s nádherným výhledem, příroda a zeleň, krásně udržovaná pláž.
Hodnocení stravování:
Měla jsem polopenzi, to bohatě stačilo, navíc byla možnost prostřídat oběd s večeří. Výborné jídlo, hodně čerstvého ovoce a zeleniny, místní speciality, bohatý výběr, takže všechno super.
Hodnocení delegáta:
Delegátka byla ochotná a připravená, měla vždy odpovědi na naše dotazy, pomohla s organizací testování, takže moc děkuji
Hodnocení lekcí jógy:
Lekce jógy byla možná jediná věc, která mi nějak nesedla, tj. nebylo to něco, co jsem očekávala. Cvičení bylo na pláži na písku, což jinak není vůbec pevný povrch a hned to bylo vědět na zápěstí a stavu podložky, jinak kvůli sluníčku (aktivní a silné už od rána). Takže nakonec jsem byla jen na 2 lekcích – na první ranní a poslední večerní, která byla závěrečná meditace. Pro příští pobyty v tomto resortu a s touto lektorkou bych možná na začátek dala vědět účastníkům, že se jedná o jógu výhradně na písku.
Hodnocení výletů:
Výlety byly dobře organizovány a zajímavé, kombinace velkoměsta s mrakodrapy a výletu do pouště s velbloudy – hezký nápad, možnost poznat pestrost místní kultury, přesně to, co jsem očekávala :)
26.4.2021
Martina M.
Emiráty
Jóga pobyt
Judita Berková
Celkové hodnocení:
Dobrý den,

bohužel nemám facebook, tak aspoň napíši pár řádek emailem:

Celý zájezd jako celek opravdu splnil mé očekávání a příjemně mě vytrhl z dnešní reality.
Ubytování hezké a čisté, příjemný personál, který byl ochoten pomoci. Výborné stravování, velký výběr.
Lekce jógy perfektně připravené, paní Judita je milá osoba a profesionálka ve svém oboru, takže jsem ani nic jiného od ní neočekávala. Někdo si stěžoval, že lekce byli na nestabilním povrchu a na slunci, ale je to individuální, já cvičím jógu pravidelně takže pro mě byl jiný povrch výzvou a oživením v mé praxi a navíc cvičit pod slunce bylo hrozně nabíjející.
Zvlášť bych chtěla vyzdvihnout profesionalitu paní delegátky, výlet do Dubaje byl velice dobře zorganizovaný a její výklad velice poutavý. Samozřejmě výlet do dun byl dechberoucí a myslím si, že velkým zážitkem pro každého. Programu v pouštním kempu se někdo z nás nezúčastnil, mísily se tam různé skupiny turistů a vzhledem ke covidové situaci pár lidí z naší skupiny zvolilo návrat na hotel, ale nikdo s tím tam neměl problém.
To testování bylo trochu vytrhnutí z idylky, bylo by asi příjemnější kdyby hotel to měl ve svých službách, a někdo by vždycky přijel turisty otestovat na hotel, když to tak nemají, tak samozřejmě se nedalo nic dělat.
Myslím si, že i jako skupina jsme si sedli, nicméně by bylo asi lepši pro komunikaci, kdyby se ještě před odjezdem vytvořila skupina na whatsappu, čerpám tak ze zkušenosti z Bali, kdy nám to usnadnilo sdílení zážitků, fotek, zkušenosti atd.
Moc děkuji za to, že jsem se mohla zúčastnit a doufám, že zase s Vámi někdy brzy vyrazím.
S pozdravem Martina
26.4.2021
Stanislava H.
Emiráty
Jóga pobyt
Judita Berková
Celkové hodnocení:
Dobry den pani Odvarkova,

nez se opet vratim do „reality“, k praci a ke kazdodennym povinnostem, musim Vam napsat kratkou reakci na pobyt v Emiratech s Juditou, ze ktereho jsme se s dcerkou v patek vratily.
Jednym slovem - pobyt byl UZASNY! Vse bylo perfektni! Rezort, jidlo, pocasi, more, lide v rezortu i dalsi holky z pobytu. Fakt vse bylo dokonale. A k tomu ta joga s Juditou… perfektne se hodila do toho prostredi i casu.
Oproti situaci v CR to byl uplne jiny svet. I kdyz to bylo s covidovymi omezenimi a pravidly, tak i presto vsechno fungovalo. Zivot se nezastavil. Prala bych si aby si vsichni lidi mohli dovolit takyto relax. My sme si s dcerkou neskutecne oddychly a nacerpaly novou energii. A i kdyz jsem na tento pobyt cekala rok a pul, oplatilo se.

Dekujeme za skvelou organizaci celemu tymu Villas&Resorts!
3.10.2020
Vlaďka Š.
ČR - Hotel Restart Jičín
Jóga pobyt
Judita Berková a Eliška Berková
Celkové hodnocení:
Nesmírně jsem si užila nádherný víkend v Českém ráji s nejlepší a nejúžasnější lektorkou jógy Juditkou Berkovou. ❤️ Perfektní a rychlé jednání s N. Odvárkovou, která vše řešila rychle a důkladně.
Ubytování proběhlo v nádherném hotelu Restart, kde jsem si nesmírně užila jak cvičení s Juditkou, tak wellnes a vychutnala výborné pestré snídaně a večeře. Vše perfektně a do puntíku zařízené. Byl to víkend naplněný vším, co jsem potřebovala. Všem velice doporučuji, pani Ing. Nikola Odvárková je profík a je vidět, že svou práci dělá s láskou ❤️.
Za vše nesmírně ji dekuji a také samozřejmě Juditce Berkové.
21.9.2020
Lenka Š.
Rakousko
Jóga pobyt
Dana Beierová
Celkové hodnocení:
Dobrý den paní Odvárková,

posílám vyplněný dotazník a moc děkuji za zprostředkování pobytu.

Bylo to úžasné a jsem moc ráda, že jsem mohla jet, přesně to jsem teď potřebovala.

Alpy mě úplně nadchly, počasí nám vyšlo na jedničku a velice kladně hodnotím i lektorku jógy a majitele penzionu, který nám dopodrobna vysvětlil tipy na výlety.

Ještě jednou děkuji a určitě Vašich služeb ještě v budoucnu využuji.
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
Byla jsem velice spokojená. Spojení jógy, výletů do přírody, ubytování v českém penzionu bylo pro mě bylo ideální.
Hodnocení vašeho ubytování:
Ubytování bylo velice pěkné, vkusně zařízené a čisté. Majitel velice vstřícný, poradil nám se všemi výlety, doporučil spoustu krásných míst. To je veliké plus.
Hodnocení lekcí:
Lekce jógy byly příjemné, přizpůsobené aktuální situaci a lektorka velmi milá.

Hodnocení stravování:
Jídlo bylo velmi dobré.
21.9.2020
Zora B.
Rakousko
Jóga pobyt
Dana Beierová
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
Velmi
Hodnocení ubytování:
Vše nové a čisté,
majitelé příjemní a velmi ochotní, informace o možnostech výletů v okolí,
velmi dobré zázemí
Hodnocení lekcí:
Výborná lektorka, každá lekce byla protažením těla a pohlazením na duši.
Velmi milá, ke každému individuální přístup. Všechny cviky nám dobře vysvětlila.
Hodnocení stravování:
Dostačující a chutné
Občas něco došlo
Hodnocení výletů:
Krásná příroda, termální lázně
20.9.2020
Petra F.
Rakousko
Jóga pobyt
Dana Beierová
Celkové hodnocení:
Babí léto s jógou 🧘🏻‍♀️ v Rakouských Alpách, pod vedením skvělé lektorky Dany Beierové nemělo jedinou chybu 👌🏻♥️
Od začátku super komunikace s paní Odvárkovou. Rychlé odpovědi s maximální vstřícností a milým přístupem. ☺️
Ubytování nad očekávání! 🥰 Krásný komfortní hotel v malém městečku klidného prostředí s obrovským výběrem výletních míst...majitel velice přátelský, kuchyně výborná (o polévkách se mi bude dlouho zdát👌🏻). Jen slabší dosah Wi-Fi do pokojů, ale to člověk na dovolené oželí ☺️
Lektorka jógy Danuška 🧘🏻‍♀️ je úžasná nejen lektorka, ale především člověk... všechny lekce byly balzámem na duši ♥️🧘🏻‍♀️
Určitě jsem si celý pobyt neskutečně užila. Sešla se skvělá parta lidí, na které budu vždy ráda vzpomínat.
Doufám, že se v budoucnu na toto místo vrátím! Ať s jógou, s cestovkou, nebo po vlastní ose. ☺️
Doporučuji všemi deseti 🤲🏻
Děkuji za bezchybnou organizaci všem, co se na tomto podíleli a ostatním za doladění atmosféry... namaste 🧘🏻‍♀️
16.9.2020
Jarmila K.
Řecko - Rhodos - Kolymbia - Hotel Lutania Beach****
Dovolená
Byli jste s pobytem spokojeni?
velmi
Zvolený typ dopravy a vaše spokojenost s ní:
Veškerá doprava byla bez problému a příjemná
Hodnocení vašeho ubytování:
Vynikající, čistota, časté obměňování prádla, vše vonělo a bylo nové, výborná klimatizace
Hodnocení stravování:
Stravování výborné, pro personál náročné podmínky, výběr jídel přes sklo měl pozitiva, že si každý nabral přiměřené množství a neplýtvalo se. Mohlo být více ryb. Ale jinak strava rozmanitá. Organizace stravování v náročných podmínkách vynikající.
Hodnocení výletů:
Absolvovali jsme výlet do města Rodos na doporučení delegátky. Výlet byl vynikající, průvodkyně slovenského původu skvělá. Další výlet jsme si našli sami na základě nabídek na recepci. Díky znalosti angličtiny a němčiny jsme vykomunikovali skvělý výlet lodí Magellanos z Kolymbie do Lindos, kde byla tříhodinová zastávka. Potom následovala překrásné koupání na třech místech . Posádka na lodi příjemná. Výlet za 20 euro s odvozem i dovozem z hotelu do přístavu , délka výletu na lodi byla od 9 hodin do 16 hodin.
7.9.2020
Petra B.
ČR - Hotel Restart Jičín
Jóga pobyt
Judita Berková a Eliška Berková
Byli jste s pobytem spokojeni?
Ano naprosto
Hodnocení ubytování:
Ubytování nádherné
Hodnocení lekcí:
Skvělé
Hodnocení stravování:
Skvělé, až na pozdější večeři(v 21h)- dala bych jí dříve.
Hodnocení delegáta:
Nikolka výborná
7.9.2020
Iva B.
ČR - Hotel Restart Jičín
Jóga pobyt
Judita Berková a Eliška Berková
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
Pobyt byl výborný.
Hodnocení ubytování:
Ubytování bylo překrásné.
Hodnocení lekcí:
Lekce byly naprosto dokonalé, naplňující, relaxační, meditační.:)
Hodnocení stravování:
Pan kuchař vařil velmi dobře. Každý chod byl výborný, jen trošku „vázla“ organizace obsluhy. Ale to myslím v dobrém slova smyslu. Zmatek v tom, kdo má jakou stravu (vegetarián x masožravec). Kdo byl nebo nebyl na snídani či večeři.
Hodnocení delegáta:
Paní delegátka nás velmi hezky uvítala a rozloučila se s námi osobně. Veškerá péče online byla výborná.
7.9.2020
Kateřina M.
ČR - Hotel Restart Jičín
Jóga pobyt
Judita Berková a Eliška Berková
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
V zásadě ano. Původně jsme měly v plánu jiné místě s konkrétní lektorkou, s ohledem na COVID byl pobyt zrušen a z části i kvůli obavám z možných omezení na podzim jsme volily jiný pobyt s neznámou lektorkou, což se bohužel neukázalo jako optimální. Obecně bych ale chtěla ocenit velmi profesionální jednání CK s ohledem na rušení/řešení nového termínu.
Hodnocení ubytování:
Hotel je skvělý, od zařízení po lokalitu, personál na recepci byl velmi milý a ochotný. Celkově jsem se v hotelu cítila dobře.
Hodnocení lekcí:
Lektorka jógy mi bohužel vůbec nesedla, a to natolik, že jsem nakonec byla jen na dvou lekcích. Kombinace relativně hlasitého mikrofonu a neustálých a často se opakujících komentářů lektorky na mě působila velmi rušivě. Jsem zvyklá, že lektorka dává víc prostoru na klid a vlastní praxi při cvičení, tady jsem byla neustále zahlcena komentáři, které klidně stačilo sdělit na úvod a nebylo nutné je dokola opakovat. Stejně tak jsem zvyklá na to, že lektorky přece jen k praxi přistupují s větší pokorou a ne že opakovaně prezentují své postřehy a zážitky. Chápu, že leckomu toto vyhovuje, pro mě to bylo velmi nepříjemné.
Seminář paní E.Berkové jsem ani nezvažovala, popis ani vlastní prezentace na místě mě nezaujaly. Pak jsem na internetu zjistila, že paní má výcvik v systemickém koučování, což považuji za skvělý přístup a ráda bych na takový seminář šla, ale upřímně z popisu semináře jsem nenabyla dojmu, že by to ze systemiky opravdu vycházelo.
Hodnocení stravování:
Naprosto vynikající byly snídaně, večeře pro mě byly příliš pozdě (jídlo bylo podávané až cca o 20 minut později, než byl ohlášený čas, u večeře, která byla na 20.30 to pro mě znamenalo, že jsem si dala jen polévku), ale jídlo jako takové bylo chutné.
7.9.2020
Kateřina V.
ČR - Hotel Restart Jičín
Jóga pobyt
Judita Berková a Eliška Berková
Byli jste s jóga pobytem spokojeni?
Kromě jógových lekcí (workshopy jsem ani nenavštívila) ano.
Hodnocení ubytování:
Skvělé. Ubytování krásné, čisté, na dobrém místě, dostatek možných aktivit kolem, sauna, velmi milý personál na recepci i v restauraci.
Hodnocení lekcí:
Workshopů jsem se neúčastnila, jógové lekce mě zklamaly – na jógu hudba příliš nahlas, zbytečně mikrofon, lektorka mluvila každou sekundu, nedala možnost plynout vlastním myšlenkám, ve vlastních myšlenkách si často protiřečila, na konci lekce nedostatečný čas na relaxaci a zvnitřnění (beze slov).
Hodnocení stravování:
Snídaně dokonalá, velmi bohatá, výborná káva, byla jsem nadšená. Večeře velmi chutné, porce více než dostačující, ale zejména v sobotu byla servírovaná hodně pozdě (jednak kvůli programu, nebylo možné jít na večeří dříve, ale až půl hodiny po programu, i tak jsme půl hodiny až hodinu na první chod čekaly – jíst v devět večer dvouchodovou večeři je pro mě už opravdu pozdě).
Je tu něco, co bychom mohli zlepšit?
Za mě časový harmonogram (velmi pozdní večeře, nemožnost dát si večeři dříve, pokud nejdu např. na workshop) a jógové lekce.