Recenze

Protože jsou pro nás váše názory a zkušenosti důležité, komunikujeme s vámi během i po uskutečněném pobytu. Každému z vás proto vždy zasíláme krátký dotazník, kde máte možnost sepsat vaše poznámky a sdělit nám vaše hodnocení.
Hodnocení od našich klientů
9.10.2019
Gabriela B.
Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife
Jóga pobyt
Hana Dašková
Celkové hodnocení:
Zúčastnila jsem se jógového pobytu na Tenerife s instruktorkou Hankou Daškovou, skvělá organizace zájezdu, skvělé místo, ubytování, jídlo, cvičení, příjemná a velmi ochotná paní delegátka. Celková spokojenost.
9.10.2019
Eva M.
Bali
Jóga pobyt
Judita Berková
Celkové hodnocení:

Zúčastnila jsem se jógového pobytu na Bali s instruktorkou Juditou Berkovou.
Skutečnost předčila mé očekávání. Judita je úžasná žena a skvělá instruktorka. Delegátka Veronika Dubová byla také skvělá, příjemná, nic pro ni nebyl problém zařídit, poradit.
Krásné ubytování, snad hezčí než na fotkách.
Byl to skvělý zájezd, na tom jsme se všechny účastnice shodly.
Děkuji🙂
9.10.2019
Kateřina M.
Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife
Jóga pobyt
Hana Dašková
Hodnocení lekcí jógy:
Bezvadný, velmi promyšlený a ucelený cvičební program, který mi připadá velmi efektivní. Lektorka dbá na správné provedení cviků z fyzioterapeutického hlediska, je velmi fundovaná v tomto ohledu. Dokáže nabídnout i několik variant náročnějších cviků, aby bylo cvičení efektivní pro všechny. A navíc, měli jsme při cvičení vždy i nějaké to malé zpestření – prvky z párové jógy na konci každého cvičení. Moc pěkná hudba.
Hodnocení ubytování:
Ubytování bylo velmi dobré. Pokoj byl velmi pěkně zařízený, příjemně prostorný a s balkónem. Postele příjemné a také prostorné. Nic v pokoji nechybělo – fén, lednička TV, věšák na prádlo, deky navíc, sejf. Čistota pokojů byla perfektní, každý den proběhl úklid s výměnou ručníků.
Hodnocení delegáta:
Naprosto výjimečný – dvakrát pět, celkem deset hvězdiček. Delegátka měla o nás zájem, byla vstřícná a její vyprávění bylo úžasné. Tenerife a celé Kanárské ostrovy a jejich historii zná dokonale, a ještě má dar příjemně vypravěčský.
Hodnocení výletů:
Nabídka výletů byla velmi dobrá – škoda, že jsme tam nebyli déle.
Celkové hodnocení:
Byl to první zájezd s Vaší cestovní kanceláří a byl bezvadně zorganizovaný. V minulosti jsem již byla na dvou zájezdech s paní lektorkou Hanou Daškovou – na Rhodu a na Krétě (CK neznám). Organizačně byl tento zájezd nejlepší.
1.10.2019
Lenka R.
Bali
Jóga pobyt
Judita Berková
Hodnocení ubytování:
super!
Hodnocení lekcí jógy:
přínosné!
Hodnocení stravování:
spokojenost
Hodnocení delegáta:
Veronika je skvělá!
Hodnocení výletů:
spokojenost
27.9.2019
Petra P.
Bali
Jóga pobyt
Judita Berková
Hodnocení ubytování:
10 z 10 :)
Hodnocení stravování:
Snídaně v resortu a ve vile byly bez chyb.
Hodnocení lekcí jógy:
Skvělé, bezkonkurenční. Lektorka Juditka ve mně zanechala „stopu“
Hodnocení delegáta:
Delegátka Verča byla naprosto skvělá. Ochotně a s úsměvem odpovídala na stovky dotazů a zařídila vše co jsme si přály. :)
Celkové hodnocení:
Nemám žádné námitky ani návrhy ke zlepšení. Vše děláte skvěle, promyšleně a ku spokojenosti klienta
27.9.2019
Pavla F.
ČR
Jóga pobyt
Judita Berková
Celkové hodnocení:
Velká spokojenost se vším...děkuji za vlídnost a naprostou profesionalitu.
31.10.2018
Nikola K.
Bali
Jóga pobyt
Helena Mišová
Hodnocení ubytování:
Perfektní, luxusní!
Hodnocení lekcí jógy:
Byla jsem moc spokojena, paní Helenka je skvělá lektorka.
Hodnocení delegáta:
Měli jsem slečnu Veronika a byla moc milá a ve všem nápomocná, řekla nám hromadu dobrých tipů.
9.7.2019
Zuzana P.
Itálie - Silvi Marina
Dovolená
Hodnocení ubytování:
Ubytování dle našich představ, již jsme zde předtím s vámi byli, tak jsme vše věděli. Za nás spokojenost veliká.
Hodnocení stravování:
Stravování vlastní (kuchyňka výborně vybavena) plus v restauraci v naší vile a kavárně Samsara. Obsluha perfektní, všichni moc milí.
Hodnocení delegáta:
Terezka Nováková NEJLEPŠÍ!!!
Hodnocení výletů:
Neměli jsme zatím čas na výlety, protože jsme tam byli na cvičební dovolené se ZUMBOU, ale příště budeme chtít pobyt prodloužit, abychom právě mohli využít i nabídku výletů.

Celkové hodnocení:
Veškerá péče o nás , jak ze strany slečny Nikoly Odvárkové, která se o náš pobyt a veškeré změny starala tady v ČR, tak na straně italské (Terka) byla prvotřídní. Jsme nadšeni. Příští rok nás chce jet mnohem víc na stejné místo.
27.5.2019
Kateřina G.
ČR - Velichovky
Jóga pobyt
Judita Berková
Hodnocení ubytování:
výborné
Hodnocení lekcí jógy:
vynikající, úžasné
Hodnocení stravování:
dobré
Hodnocení delegáta:
vynikající
Celkové hodnocení:
Byl to super víkend, moc jsem si ho užila a už teď vím, že zase někam s vámi vyrazím. A nemyslím jen na Bali. :)
27.5.2019
Simona M.
ČR - Velichovky
Jóga pobyt
Judita Berková
Hodnocení ubytování:
Byly jsme spokojené.
Hodnocení lekcí jógy:
Jóga s Juditou nás nadchla. Lekce měla vždy připravené, Judita je opravdu veliká osobnost a báječný člověk, jsme vděčni za to, že jsme ji poznaly.
Hodnocení stravování:
Čekaly jsme lepší, ale bylo to dobré. Známkováním ve škole bych udělila 2. :)
Hodnocení delegáta:
Děkujeme Nikole za organizaci, komunikace před zájezdem i organizace na pobytu byla bezproblémová, vážíme si toho.
Celkové hodnocení:
Pobyt ve Velichovkách byl skvělý, moc Vám děkujeme za perfektní organizaci i komunikaci s Vámi. Víkend jsme si báječně užily a velká poklona patří lektorce Juditě. Je opravdu úžasná, všechny lekce pod jejím vedením byly báječné.
16.5.2019
Eva Č.
Itálie - Toskánsko
Jóga pobyt
Věra Popelková
Hodnocení ubytování:
super!!
Hodnocení lekcí jógy:
bezva!!
Hodnocení stravování:
úžasný!!
Celkové hodnocení:
Bylo to krásné, budu ještě dlouho vzpomínat...
15.5.2019
Magda S.
Itálie - Toskánsko
Jóga pobyt
Věra Popelková
Hodnocení ubytování:
1 - výborné
Hodnocení lekcí jógy:
1
Hodnocení stravování:
1
Hodnocení výletů:
1
Celkové hodnocení:
Ještě jednou děkuji Věrce a celému kolektivu zúčastněných jóginek za krásný týden