Recenze

Protože jsou pro nás váše názory a zkušenosti důležité, komunikujeme s vámi během i po uskutečněném pobytu. Každému z vás proto vždy zasíláme krátký dotazník, kde máte možnost sepsat vaše poznámky a sdělit nám vaše hodnocení.
Hodnocení od našich klientů
9.7.2019
Zuzana P.
Itálie - Silvi Marina
Dovolená
Hodnocení ubytování:
Ubytování dle našich představ, již jsme zde předtím s vámi byli, tak jsme vše věděli. Za nás spokojenost veliká.
Hodnocení stravování:
Stravování vlastní (kuchyňka výborně vybavena) plus v restauraci v naší vile a kavárně Samsara. Obsluha perfektní, všichni moc milí.
Hodnocení delegáta:
Terezka Nováková NEJLEPŠÍ!!!
Hodnocení výletů:
Neměli jsme zatím čas na výlety, protože jsme tam byli na cvičební dovolené se ZUMBOU, ale příště budeme chtít pobyt prodloužit, abychom právě mohli využít i nabídku výletů.

Celkové hodnocení:
Veškerá péče o nás , jak ze strany slečny Nikoly Odvárkové, která se o náš pobyt a veškeré změny starala tady v ČR, tak na straně italské (Terka) byla prvotřídní. Jsme nadšeni. Příští rok nás chce jet mnohem víc na stejné místo.
27.5.2019
Kateřina G.
ČR - Velichovky
Jóga pobyt
Judita Berková
Hodnocení ubytování:
výborné
Hodnocení lekcí jógy:
vynikající, úžasné
Hodnocení stravování:
dobré
Hodnocení delegáta:
vynikající
Celkové hodnocení:
Byl to super víkend, moc jsem si ho užila a už teď vím, že zase někam s vámi vyrazím. A nemyslím jen na Bali. :)
27.5.2019
Simona M.
ČR - Velichovky
Jóga pobyt
Judita Berková
Hodnocení ubytování:
Byly jsme spokojené.
Hodnocení lekcí jógy:
Jóga s Juditou nás nadchla. Lekce měla vždy připravené, Judita je opravdu veliká osobnost a báječný člověk, jsme vděčni za to, že jsme ji poznaly.
Hodnocení stravování:
Čekaly jsme lepší, ale bylo to dobré. Známkováním ve škole bych udělila 2. :)
Hodnocení delegáta:
Děkujeme Nikole za organizaci, komunikace před zájezdem i organizace na pobytu byla bezproblémová, vážíme si toho.
Celkové hodnocení:
Pobyt ve Velichovkách byl skvělý, moc Vám děkujeme za perfektní organizaci i komunikaci s Vámi. Víkend jsme si báječně užily a velká poklona patří lektorce Juditě. Je opravdu úžasná, všechny lekce pod jejím vedením byly báječné.
16.5.2019
Eva Č.
Itálie - Toskánsko
Jóga pobyt
Věra Popelková
Hodnocení ubytování:
super!!
Hodnocení lekcí jógy:
bezva!!
Hodnocení stravování:
úžasný!!
Celkové hodnocení:
Bylo to krásné, budu ještě dlouho vzpomínat...
15.5.2019
Magda S.
Itálie - Toskánsko
Jóga pobyt
Věra Popelková
Hodnocení ubytování:
1 - výborné
Hodnocení lekcí jógy:
1
Hodnocení stravování:
1
Hodnocení výletů:
1
Celkové hodnocení:
Ještě jednou děkuji Věrce a celému kolektivu zúčastněných jóginek za krásný týden
10.5.2019
Mária H.
Thajsko - Ko Samui
Jóga pobyt
Lucia Burešová
Hodnocení ubytování:
Ubytovanie bolo výborné, pekné prostredie vily, bazén, lehátka
Hodnocení lekcí jógy:
Hodiny jogy boli výborné, Lucku poznáme z hodín jogy doma
Hodnocení stravování:
Podľa mňa v poriadku
Hodnocení delegáta:
Jakub bol milý, priateľský, nosil nám sladké pokušenia z banánov a ryže, spokojnosť
Hodnocení výletů:
Výlety boli super, aj to že boli vlastne v cene zájazdu aj s občerstvením, obedmi a večerou
10.5.2019
Livia P.
Thajsko - Ko Samui
Jóga pobyt
Lucia Burešová
Hodnocení ubytování:
Pekne, ciste, dobra lokalita
Hodnocení lekcí jógy:
skvele
Hodnocení stravování:
Mohlo by byt viac variacii jedla na ranajky, celozrnne pecivo a pod.
Hodnocení delegáta:
Lukas bol prima – trochu jasnejsie pokyny, ale ina zlaticko 😊
Hodnocení výletů:
Fantasticke!
11.4.2019
Barbora P.
Srí Lanka
Jóga pobyt
Hodnocení ubytování:
Za mě naprostá spokojenost. Čistý a pohodlný pokoj, krásné okolí.
Hodnocení lekcí jógy:
Velmi dobré. Nebavila mě wheel yoga, ale to nesouvisí s lektorkou. Příjemné prostředí na cvičení jogy.
Hodnocení stravováno:
Vyhovovala mi kombinace stravování ve vile i mimo ni. Bylo mi vyhověno připravovat si snídani sama (vegan), z místních ingrediencí a dle mého gusta, takže opět spokojenost.
Hodnocení delegáta:
Kombinace Nikola & Tilli fungovala skvěle. S čímkoliv jsem potřebovala pomoct, mi bylo vyhověno.
Hodnocení výletů:
Absolvovala jsem jeden výlet, v rámci kterého jsme navštívili více destinací. Náplň výletu i organizačně to bylo bezva.
27.12.2018
Ivana P.
Srí Lanka
Jóga pobyt
Vendula Černá
Hodnocení ubytování:
dobré, spokojenost
Hodnocení lekcí jógy:
výborné, spokojenost
Hodnocení stravování:
velmi dobré, spokojenost
4.12.2018
Monika V.
Srí Lanka
Jóga pobyt
Vendula Černá
Hodnocení ubytování:
Jednoznačně super.
Hodnocení lekcí jógy:
Mně naprosto vyhovovalo.
Hodnocení stravování:
Velice nám chutnalo, velmi pozitivně hodnotíme, že nám byli ochotni připravit i to, co nebylo v jídelním lístku!
Hodnocení delegáta:
Nikča byla naprosto úžasná. Kdykoliv cokoliv byla ochotna řešit, vždy s úsměvem.
Hodnocení výletů:
Výlety byli dobře zorganizované.
Děkuji a přeji spoustu spokojených zákazníků, jako jsme byli my!
27.11.2018
Ivana A.
Srí Lanka
Jóga pobyt
Vendula Černá
Hodnocení ubytování:
Ubytování v bungalowu v zahradě bylo skvělé. Velkou výhodou bylo soukromí, venkovní otevřená koupelna a vlastní, vybavená terasa. Pokud bych se sem někdy vracela, tak do tohoto pokoje.
Hodnocení lekcí jógy:
Joga s Vendulou byla excelentní, předpokládám, že i pro účastnice, které s jógou mají už nějaké zkušenosti. Můj názor je v tomto případě trochu nesměrodatný – neumím porovnat s jinou lektorkou. Za mě tedy super.
Hodnocení stravování:
Předplacené snídaně byly dostačující. Čerstvý jogurt, datle, vajíčka…:) Večeře byly lepší mimo areál, přestože se Tili velmi snažil.
Hodnocení delegáta:
Nikola milá, ochotná, se vším pomohla a vše zařídila. 1*
Hodnocení výletů:
Zúčastnila jsem se jednoho organizovaného výletu, který byl hezký a dobře zorganizovaný.

30.4.2019
Petra T.
Bali
Jóga pobyt
Pavla Rožumberská
Celkové hodnocení:
Kdybyste měli stupnici hodnocení od jedné do deseti, kde deset je nejvíc, a já Vám dala sto, pořád je to málo :-)
Hodnocení ubytování:
Nádherné :-)
Hodnocení lekcí jógy:
Úžasné :-)
Hodnocení stravování:
Dokonalé :-)
Hodnocení výletů:
Krása střídá nádheru, průvodce Artha naprostá bomba 😊