Blog

Víkend s jógou v hotelu K-Triumf s Juditou Berkovou

Publikováno 16.10.2018

Léto pomalu končí, ale my jsme si ho chtěli ještě alespoň o jeden víkend prodloužit. Summer Yoga Weekendu s Juditou Berkovou se v hotelu K-Triumf zúčastnilo přes 20 úžasných žen.

Prodloužený víkend byl zaměřen na odpočinek, jak nechat staré za sebou, jak nastavit svůj výchozí bod podle toho, co v hloubi duše chci, jak uvolnit kontrolu a začít si užívat nebo laskavost sama k sobě.

Ženy se začaly sjíždět v pátečních odpoledních hodinách, kdy je personál hotelu K-Triumf přivítal welcome drinkem v jógovém stylu 🙂 tedy energy shotem z pomeranče, zázvoru a citronu. Po ubytování následovala první hodinová večerní lekce jógy, na kterou navazovala Oshova aktivní meditace, při které jsme ze sebe vytřásli vše staré, co nás tížilo.

Poté následovala večeře – barbecue speciality a jako překvapení pro účastnice jóga víkendu bylo připraveno letní kino!

Ráno začalo jógovým probuzením a nastavováním výchozího bodu, kterého se držíme nejen v průběhu víkendu. Krásné prodýchání a protažení celého těla nás připravilo na nový den a poté jsme společně posnídaly. Následovalo volné odpoledne a pro zájemkyně byla možnost zúčastnit se natáčení jógové choreografie (viz video níže). To byla zábava! Nasmály jsme se, vše nás bolelo (hlavně z toho smíchu :)) a nakonec z toho vzniklo překrásné video plné ženské energie a přátelství.

Od půl 6 následovala další lekce jógy, tentokrát zaměřena na téma „Jak žít jako bojovník“ (hrdina a přítel, vira – bhadra).

Večer jsme zakončily chutnou večeří a užívaly jsme si volného večera.

Poslední ranní jógová lekce byla zaměřena na přesvědčení, že nás nic nezastaví. Vše je možné, vše co si přejeme se může splnit. V tom nás posilňovala krásná silná hudba a poslední chvilky jógové praxe jsme společně prožily za písně My home is my heart při závěrečné šavásáně. DĚKUJEME!

Za všechny krásné ženy, které se tohoto pobytu zúčastnily, Juditce Berkové za krásné a silné lekce jógy, hotelu K-Triumf za poskytnutí zázemí a výborné jídlo.

Těšíme se zase na příště – pojeďte s námi, víkendové pobyty s jógou po Česku jsou již vypsané!

Nikola

JUDITA BERKOVÁ: JÓGOVÁ CHOREOGRAFIE: SEBEPŘIJETÍ A ŽENSKÁ SEXUALITA

https://www.youtube.com/watch?v=aOKmVLcIoPQ

Teď jsem se vrátila z nádherného jógového víkendu, který se konal v lázních Velichovky, v krásném rezortu K-Triumf a byl na téma: NOVÉ ZAČÁTKY. Bylo to tak nádherné! Děkuji všem ženám, které přijely a které se pustily do naší jógové praxe s otevřenou myslí a otevřeným tělem :-). Obzvláště velké poděkování patří kouzelným ženám, které se účastnily mojí druhé jógové choreografie!!! Jsem z toho nadšená, nadšená a šťastná! Podívejte se sami, jak je to krásné, když společně plyneme na vlně dechu a hudby. Inspirace k této jógové choreografii mi přišla skrze téma SEBEPŘIJETÍ A ŽENSKÁ SEXUALITA. Jedno z druhým souvisí a obě se krásně doplňují. Když jsem choregrafii dávala dohromady, úplně jsem viděla, jak to bude krásné, ale pravda je, že jsem to zdaleka nedohlédla. To, co vzniklo, předčilo všechna má očekávání! Jsem naplněná vděčností. Děkuji. Děkuji. Děkuji. Objímám Vás!!! Judita PS: Obrovské poděkování patří úžasné organizaci cestovní kanceláře Villas & Resorts a za přátelské, profesionální, pečující zázemí hotelu K-TRIUMF!!! Děkujiiiiii Nikolko a Vendulko!!!!

JÓGA V POUŠTI A DUBAJ
https://villasresorts.cz/ubytovani/joga-dubaj-brezen-2019-s-juditou-berkovou/

JARNÍ VÍKEND S JÓGOU V HOTELU K-TRIUMF

https://villasresorts.cz/ubytovani/jarni-vikend-s-jogou-v-hotelu-k-triumf-kveten-s-juditou-berkovou/